Hrana

Digestie si absorbtie optime de la PEDIGREE® pentru caini fericiti si plini de viata intreaga zi

Digestia este procesul prin care substantele complexe din hrana sunt desfacute in substante mai simple, absorbabile in organism.

Alimentatia sanatoasa a cainelui tau

Deoarece cainele tau nu va mai putea merge sa vaneze, vei avea responsabilitatea de a-i furniza substantele nutritive corespunzatoare. O dieta potrivita este fundamentala pentru sanatatea si bunastarea cainelui. Iata un ghid util pentru a-ti hrani cainele in mod corect.

Hrana cainelui adult

Parca mai ieri cainele tau era doar un mic ghemotoc de blana. Si parca nu realizezi ca timpul a trecut si aproape a ajuns un caine adult.

O dieta echilibrata

O dieta echilibrata este esentiala pentru sanatatea catelului tau. Aici vei gasi informatii referitoare la componentele elementare ce trebuie incluse intr-o hrana sanatoasa pentru caini.

Rolul vitaminelor in alimentatia cainilor

Vitaminele au functii multiple in buna functionare a organismului uman si animal: ele actioneaza ca potentiatori sau co-factori in anumite reactii enzimatice, joaca un rol important in sinteza AND-ului, dezvolta tesutul osos, ajuta la coagulare, sporesc metabolismul proteinelor si al aminoacizilor si faciliteaza transmiterea impulsului nervos.