Get Adobe Flash player

Gama Pedigree DENTASTIX™

Pentru toate taliile de caini

dentastix

Stiai ca 4 din 5 caini cu varsta de peste 3 ani sufera de afectiuni ale dintilor?

A fost demonstrat stiintific ca PEDIGREE DentaStix™, cu forma sa unica in x si textura speciala, ajuta la reducerea formarii tartrului cu pana la 80% daca este mestecat zilnic.

PEDIGREE DentaStix™ este mai mult decat o gustare delicioasa! Mestecat zilnic, actioneaza ca o periuta de dinti pentru cainele tau si va intra fara efort in rutina lui zilnica.

dentastix-mica dentastix-medie dentastix-mare

Si cainii sufera de dureri de dinti la fel ca oamenii!

Cu totii cunoastem senzatiile neplacute create chiar si de o infectie minora a gurii. Multi caini sufera din cauza formarii tartrului, care, daca nu este eliminat la timp, duce la afectiuni ale gingiei si chiar la complicatii severe ce includ pierderea dintelui afectat. Prin urmare, durerea este la fel de neplacuta si nu este singura problema.

Cainele nu poate spune "ma doare"!

Sanatatea dintilor si a gingiilor influenteaza starea generala de sanatate a cainelui tau. Acesta va deveni mai tacut, va fi lipsit de energie, se va ascunde si nu se va mai juca. Multi proprietari de caini asociaza aceste simptome cu imbatranirea, insa de cele mai multe ori afectiunile dentare sunt cele care le rapesc cainilor pofta de viata.

Oasele, betele si jucariile de mestecat nu sunt solutia optima

Pentru ca un produs de mestecat sa curete eficient dintii, trebuie sa aiba forma, textura si ingredientele potrivite. De asemenea, este indicat sa periati dintii cainelui, dar eficienta acestei metode traditionale depinde de perseverenta si de o disciplina de fier.

Trebuie sa acordati aceeasi grija igienei orale a cainelui dvs. pe care o acordati propriilor dinti!

Tartrul este un focar pentru microorganisme care nu pot fi distruse nici de anticorpii prezenti in saliva cainelui. De aceea, indepartarea regulata a tartrului si igiena dentara riguroasa, care include si o vizita anuala la cabinetul veterinar, sunt foarte importante.

Ce faceti daca cainelui dvs. nu ii place periajul dintilor?

Oferiti-i zilnic un baton PEDIGREE DentaStix™ - produs conceput stiintific pentru a ajuta la reducerea formarii placii dentare si a tartrului. A fost demonstrat stiintific ca, mestecat zilnic, PEDIGREE DentaStix™, cu forma sa unica in X si datorita texturii sale speciale, ajuta la reducerea aparitiei/formarii tartrului cu pana la 80%. Ce este cu adevarat important este ca PEDIGREE DentaStix™ nu ajuta doar la eliminarea tartrului, ci si la prevenirea formarii acestuia. Merita sa il luati in considerare si datorita faptului ca tratamentele dentare implica anestezia si sunt scumpe. Preventia este cu mult mai eficienta.

Un PEDIGREE DentaStix™ in fiecare zi functioneaza!

PEDIGREE DentaStix™ este o gustare delicioasa care ii asigura cainelui dumneavoastra ingrijirea zilnica a dintilor. Functioneaza datorita combinatiei unice dintre textura sa speciala de curatare si ingredientele active. A fost demonstrat stiintific ca PEDIGREE DentaStix™ ajuta la reducerea formarii tartrului cu pana la 80%.