Pedigree® Vital ProtectionTM Talie Medie/ Mare

Dimensiune pachet: 500g, 2,4kg, 8,4kg, 10kg, 15kg

Pedigree® Vital ProtectionTM Talie Medie/ Mare

 

Varietate: cu pasare si legume

Hrana completa pentru caini adulti (>10kg).

Cainele tau merita o nutritie avansata care sa-i sprijine sanatatea si starea de bine pe tot parcursul vietii.

 

Dupa ani de experienta in cercetarea canina, expertii nostri confirma ca exista 4 nevoi universale ale unui caine sanatos: digestie buna, piele si blana sanatoase, sistem imunitar puternic si igiena orala.

 

Noua hrana uscata Pedigree® Vital ProtectionTM este formulata in asa fel incat sa tina cont de toate cele 4 dimensiuni esentiale sanatatii unui caine:

 

IGIENA ORALA

Forma special  conceputa a granulelor crocante de dimensiuni mai mici, ideala pentru maxilarul mai mic al cainilor de talie mica, ajuta la curatarea dintilor si la pastrarea sanatatii gingiilor cainelui tau.

 

DIGESTIE BUNA

Cu un amestec imbunatatit de fibre solubile si insolubile, Pedigree® ajuta la mentinerea unei digestii sanatoase si a unei absorbtii optime de nutrienti.

 

PIELE SI BLANA SANATOASE

Retetele Pedigree® sunt special concepute cu ulei de floarea soarelui si zinc, ale caror efecte hranitoare le vei putea vedea pe pielea si blana cainelui tau.

 

SISTEM IMUNITAR PUTERNIC

Pedigree® contine vitamina E (antioxidant) si minerale care ajuta la protectia din interior a cainelui.

 

In plus, Pedigree® Vital ProtectionTM pentru caini de talie mica le asigura acestora energia zilnica printr-o hrana usor digerabila, cu vitamine si minerale.

 

 

Instructiuni de hranire:

Greutatea cainelui

5 kg

10 kg

 20 kg

30 kg

40 kg

60 kg

Hrana uscata (g/zi)

100

170

285

385

475

645

 

Cantitatile prezentate sunt doar orientative. Necesitatile individuale ale unui caine variaza si in functie de alti factori, cum ar fi nivelul de activitate, rasa si varsta. Asadar, poate fi nevoie sa ajustati cantitatea de hrana pentru a va mentine cainele intr-o conditie optima. Majoritatea cainilor se adapteaza in timp la schimbarea hranei.

 

Nu uita sa-i lasi mereu la indemana un vas cu apa proaspata.

A se pastra la loc uscat si racoros.

 
inapoi la lista de produse